Фитнес


Отиди на съдържание

Най-новите седмични анализи на Добри Делев може да видите тук.
Предходните седмични анализи на Добри Делев може да видите тук.

Седмични анализи

Седмичен анализ на тренировъчния процес на Добри Делев за 23-29 Август (Седмица #3)
Тази седмица премахнах кардио тренировките и увеличих въглехидрата за да се възползвам максимално от основния период преди да започна предсъстезателната диета, което ще е скоро (до 1-2 месеца). Силовите тренировки също не са прекалено много - 2 дни тренирам, 1 почивам, като имам 5 вида тренировки - по една за всяка мускулна група. Въглехидрата ми убива апетита и затова увеличих приема на протеин на прах за сметка на месото. Започнах и прием на трибулус по 6000 мг дневно, за да го съчетая със повишеното производство на тестостерон характерно за есенния сезон. Малко хора знаят това, че отделянето му е най-високо през септември и най-ниско през януари. Това е засега, продължавам с тежките тренировки.

Седмичен анализ на тренировъчния процес на Добри Делев за 30-05 Септември (Седмица #4)
Придържам се към същия тренировъчен план като основа за предстоящата ми подготовка за Арнолд Класик 2011. Съобразно студения есенен климат започнах да приемам комплексни витамини и минерали, както и увеличих приема на зеленчуци за да засиля имунната си система, на която тренировките и без това влияят отрицателно. Започнах да отделям повече внимание на вработващите и загряващи серии, като преди тренировката загрявам 5-10 минути на крос тренажора и тогава преминавам към основната част на силовата тренировка. Можете да ме видите на предстоящите състезания от националния състезателен календар този месец в Монтана, Пловдив, София и Бургас, където ще присъствам като наблюдател и рекламно лице на ASL.

Този сайт е изготвен от Дилян и Владимир Борисови. Предлагаме Ви изработка на уеб-сайтове на цена от 400 лв. Ако желаете можете да се свържете с нас чрез формата по горе.

Назад към съдържание | Назад към главно меню