Фитнес


Отиди на съдържание

Кои сме ние

За екипа

Ние сме млад и амбициозен екип от спортисти, имащи за цел да помагаме на хората да подобрят не само визията си, но и начина си на живот, да се чувстват удобно в кожата си и да придобият самочувствието, от което се нуждаят за да успеят не само в спорта, но и в живота.
Ние искаме да спестим време и средства на клиентите в лутане по фитнес залите и ровене в интернет, търсейки отговори на своите въпроси.
Нашата цел е да превърнем този сайт в място, от което клиентът да получи всичко от което се нуждае - както хранителни добавки и хранителни режими, тренировъчни програми и услуги,
така и много полезна информация в статиите.Дилян и Владимир 23 г.
С този спорт се занимават от над 8 години, включи- телно състезателно.Родом са от Димитровград, завършват висшето си образование в НСА "Васил Левски" с отличен успех и работят като персонални треньори в София.

Добри Делев 27 г.
Абсолютен шампион по културизъм на Мр.Титан, Великобритания и Джей Кътлър Класик, Атлантик Стейтс и Калифорния в САЩ. Започва кариерата си на състезател през 2004 г. Живее и тренира в Димитровград.

Петър Дичков 20 г.
Тренира от 12-годишен. Родом е от Стара Загора и Гълъбово, сега живее и учи в гр. София. Състезател е по класически културизъм от 2009 г. и тепърва ще продължава да се развива в този спорт.

Драгомир Атанасов 22
Oт Стара Загора и Раднево, в момента е студент в Техническия Университет в гр. Варна. Тренира от 7 години. Квалифициран фитнес инструктор е от 2008 г. От скоро се изявява като фото модел.

Даниел Борисов 37 г.
Започва тренировките си с тежести още като ученик пред повече от 20 години. Запленен от този спорт, винаги във върхова форма, той помага на по-младите с полезните си съвети и опит. Родом е от Димитровград.


Този сайт е изготвен от Дилян и Владимир Борисови. Предлагаме Ви изработка на уеб-сайтове на цена от 400 лв. Ако желаете можете да се свържете с нас чрез формата по горе.

Назад към съдържание | Назад към главно меню